+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
2329 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Mikael
1 dag sedan
Bra handtag av god kvalitet! Mycket nöjd och snabb leverans
Lena
4 dagar sedan
Vi fick vad vi beställt och det blev lika snyggt som vi hoppats på. Verkligheten motsvarade bilden och längden på tillhörande skruvar passade perfekt.
Agnieszka Woronin Olofsson
5 dagar sedan
Supernöjda! Fina, gedigna handtag som lyfte köksön till en ny nivå❤️
Miguel Castilla
6 dagar sedan
Perfekt och snabb service!
CA
Juli 23
Passade perfekt till kryddor. Dock de nya Santa Maria var lite stora. Ser bra ut i ladan.
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk