+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1691 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Barbro Zetterberg
11 timmar sedan
Snabb leverans - bra handtag!
kund
1 dag sedan
Beställde sop korgar som passade jättebra,levererades snabbt men till en adress på andra sidan stan vilket jag tyckte var märkligt .
Roger Jonsson
2 dagar sedan
Allt fungerade enligt mina önskemål
Susanne Andersson
3 dagar sedan
Helt friktionsfritt inköp och snabb leverans.
Vv
Januari 13
Kryddförvaring till låda.Present till dotter som verkligen uppskattades!
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk