+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1398 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Lena
5 dagar sedan
Snabb leverans
Snabb leverans, vara var precis som förväntat, perfekt
Ethel
November 6
Jag tycker kryddhyllan är perfekt bakom…
Jag tycker kryddhyllan är perfekt bakom skåpdörren, kanske det skramlar lite när man öppnar dörren men det kan man fixa till på ett eller annat sätt. Fick inte plats med alla mina kryddor borde haft det med 24 burkar men det var lite krångligt att komma rätt på sidan - för visst fanns det med 24 "fack"? I alla fall löser jag problemet med de övriga kryddorna på annat sätt. Mycket bra o stadig kryddhylla men man får flytta eller kapa hyllorna lite så dörren kan stängas, 6 cm i vårt skåp.
Lotta Ljungberg
November 5
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt! supernöjd!
Björn Carlsen
November 2
utmärkt
Allt fungerade perfect.
Kund
November 1
Super nöjd
Snabbt å smidigt. Å resultatet var grymt!
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk