+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1271 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Lena
19 timmar sedan
Mycket bra
Produkten motsvarade det jag ville ha. Snabb leverans!
Eva-Lena Vilhelmsson
2 dagar sedan
Blev så snyggt ,snabb leverans Tack
Blev så snyggt ,snabb leverans Tack
Lars Göran
3 dagar sedan
Snabbt och proffsig!
Snabbt och proffsig!
kund
3 dagar sedan
Super hurtig levering
Super hurtig levering, mega nemt mine varmeste anbefalinger
Magnus
5 dagar sedan
Bra 👍
Beställde handtag som levererades snabbt och var jättefina! Tyvärr hade jag tagit fel storlek så det blev dyr frakt att skicka tillbaka, men det var ju mitt eget fel 🙂
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk