+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Bra
1438 Kundomdömen på
Camilla
4 dagar sedan
Fina handtag
Fina handtag, snabb leverans, allt perfekt
Vera
6 dagar sedan
bra varor
bra sortiment och snabb leverans
Tommy
Januari 9
Snabb leverans trots att det var mitt i…
Snabb leverans trots att det var mitt i jul - nyårshelgerna. Rejäla och väl passande varor. Hemsida med bra översikt av sortimentet.
Janne och Anette
Januari 5
Barahandtag med mängder av val och inspiration
Barahandtag är en väldigt trevlig sida med en uppsjö av handtag och inspiration. Lätt att beställa, snabb leverans och bra betalningsalternativ.
Christer
Januari 3
Kanon!
Bra produkter och snabb leverans.
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk