+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1373 Kundomdömen påTRUSTPILOT
kund
23 timmar sedan
Riktigt, riktigt bra service!
Riktigt, riktigt bra service! Jag beställde krokar till jobbet, men råkade göra så att det skickades till vårt huvudkontor istället. Jag ringde Barahandtag och de skickade nya krokar till mig direkt och de "gamla" tog de tillbaka. Inget ifrågasättande, de bara löste problemet! Rekommenderas varmt!
Stefan Ulman
2 dagar sedan
Snabbt och exakt!
Snabbt och exakt!
Ann
6 dagar sedan
Bra service och snabba svar handlar…
Bra service och snabba svar handlar gärna där igen
Kajsa
September 16
Nöjd
Snabb leverans och produkter som motsvarar alla förväntningar. Rekommenderar starkt!
kund fru hurtig
September 15
Helt toppen fina 👍💞💞💞
Helt toppen fina 👍💞💞💞
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk