+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Bra
1490 Kundomdömen på
Lilla Jag
2 dagar sedan
Snabbhet i allt
Snabb leverans men dock fellevererat, snabbt svar vid klagomål och snabb åtgärd med öppenhet för valmöjligheter för åtgärd av klagomål. Själva produkterna är super. Kan varmt rek Barahandtag både produktmässigt, leveransmässigt, klagomålshantering samt mycket vänligt bemötande.
Christer Bengtsson
3 dagar sedan
Kanonservice
Kanonservice. De gjorde allt för att hjälpa mig. Blev helnöjd och rekommenderar dem gärna. Tack
Jarmo Anttila
6 dagar sedan
Toppen!
Toppen, gjorde en avsevärd skillnad.
Erik
Mars 12
Jag fick snabbt den vara jag hade…
Jag fick snabbt den vara jag hade beställt
Susan
Mars 11
Snabbt
Snabbt, lätt och snyggt!
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk