+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Udførelse/Farve

Vis filter

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1899 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Stefan
16 timmar sedan
Snabb leverans och bra pris på varan.
Pelle
1 dag sedan
Bra saker, bra priser och supersnabb leverans! Kan bara rekommendera.
Kund
2 dagar sedan
Produkterna är toppen både kvalité och stil. Leveransen som ändrades till brevlåda istället för utlämningsställe uppskattas oerhört. Fin service.
kund Lillian
3 dagar sedan
Snabb leverans. Bra kundtjänst
kund
3 dagar sedan
Mycket god service
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk