+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
2408 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Kajsa Magnarsson
9 timmar sedan
Fina handtag
Signe Astrid Christina Svensson
13 timmar sedan
Mycket nöjd o snabb leverans 📦👏👏
Ulf Svensson
1 dag sedan
Jag är nöjd med handtagen.Det blev snyggt.Jag hade gärna velat ha mer information om dimensionen på handtagen.Bredd och omkrets,annars är jag nöjd. Hälsningar Ulf.
Gudrun
2 dagar sedan
Beställde en kryddhylla, ankom snabbt o såg ut exakt som jag förväntade mig.
Sonja Sohlborg
2 dagar sedan
Perfekt hylla och snabb leverans!
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk