+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Bra
1649 Kundomdömen på
Oksana
3 dagar sedan
Smidig affär
Smidig affär, fina handtag
Richard
3 dagar sedan
Snabb leverans till ett rimligt pris!
Snabb leverans till ett rimligt pris!
Helene
6 dagar sedan
Mycket bra service!
Mycket bra service!! Snabb leverans!!
Ingvar Larsson Björnbergsgatan 7 84231 Sveg
November 5
Bra,men betalning via Klarna verkar vara segt att få fram och se i banken, finns en möjlighet att jag betalat två gånger. Hör av mig i så fall.
Bra,men betalning via Klarna verkar segt, jag ser ännu inte att
Marie
November 4
Toppen!
Snabb och bra leverans. Knopparna motsvarade mina förväntningar
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk