+46 (31) 381 46 00

Dørgreb og dørhåndtag

Her finder du dørgreb og håndtag til inderdøre. Vi forhandler dørgreb og håndtag, der passer til inderdøre og toiletdøre, og det er én af vores specialiteter. Vi har således mere end 40 forskellige artikler at vælge imellem. Så behøver du et greb eller håndtag til én eller flere inderdøre, er vi de rette til at hjælpe dig!

Moderne dørhåndtag fra Kungreb

Hos os finder du et sortiment, der hovedsageligt består af moderne dørhåndtag til indvendige døre. Vi har specialiseret os i det moderne udseende, som er populært til indvendige døre i moderne hjem og kontorer. At udskifte et dørhåndtag, som du har købt hos os, er simpel, og det eneste, du behøver for at afmontere det gamle håndtag fra døren og montere det ny, er en skruetrækker.

Udskifter man håndtag på dørene inden i huset, er det en nem og prisbevidst løsning at forny looket, og man får følelsen at, at hele døren er ny, og med vore lave priser har du mulighed for faktisk at udskifte dørhåndtagene lidt oftere, hvis du har lyst.

Utmärkt
1328 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Rolf
1 dag sedan
Smidigt och snabbt till rätt pris
Smidigt och snabbt till rätt pris! Kan det bli bättre?
Rickard
3 dagar sedan
Kändes profisionellt direkt och…
Kändes profisionellt direkt och leveranstiden är tom. bättre än vad ni utlovade. Är mycket nöjd och kommer definitivt att lovorda er till alla mina kollegor och vänner. När jag packade upp paketet låg alla beslag i systematisk ordning vilket är ett tydligt bevis på att fokuset ligger rätt.
kund
3 dagar sedan
Utmärkt!
Snabb leverans. En produkt var defekt vid leverans, men detta löstes mycket snabbt och smidigt av kundtjänst. Kommer att handla igen!
Tobias
6 dagar sedan
Snabb leverans
Snabb leverans och bra service. Kan verkligen rekommendera!
Jan Olof Bertil Jonsson
Maj 14
snabb leverans
snabb leverans de är mycket värt när man har allt klart, då får man göra de sista momentet klart på en gång.
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk