+46 (31) 381 46 00

Antikke og retro greb før køkken, låger og skabe

Der er ingen tvivl om, at antikke håndtag og beslag er steget en del i popularitet de seneste år. Det er også grunden til, at vi i dag kan tilbyde et meget bredt udvalg af netop antikke køkkengreb, der giver dit køkken lige præcis det udtryk, du ønsker. Den antikke charme har for alvor fundet tilbage til vores køkkener og den landlige og retro stil findes i mange designs, sortimentet er stort og du kan få den følelse, stilen og den udstråling du ønsker at dit køkken eller badeværelse skal have. Håndtaget er altid prikken over i'et!

c/c-måle (hulafstand)

Udførelse/Farve

Vis filter

Rustikke og antikke køkkengreb og køkkenarmaturer kan have mange betydninger

Der er en udbredt misforståelse, at alt antikt, rustikt eller lidt retro skal være meget gammelt. Sådan behøver det ikke at være, antikke køkkengreb, som vi sælger, går tilbage til 50'erne-60'erne-70'erne og de materialer, der blev brugt dengang og lidt tidligere. Køkkengreb i smedede, tin og oxid er i dag nogle af de mest populære greb vi har til køkkener og badeværelser, grunden er simpelthen at design og indretning er på vej tilbage. Og det samme gælder design og materialer, når det kommer til greb og beslag, det rustikke, antikke og gamle er faktisk kommet for at blive!

Leder du efter kvalitetsgreb, hvor du kan købe et køkkengreb med et rustikt udtryk, er du kommet til det rette sted. Selvom de antikke greb vi sælger ikke kommer fra det gamle Indo-Kina men er blevet fremstillet på vores egne fabrikker for blot et par måneder siden, er de naturligvis populære, fordi netop antikke køkkengreb er den kategori, hvor vi sælger bedst.

Og hvordan sker det? Vi tænkte over dette et stykke tid og kom frem til, at nedenstående punkter kan bidrage til dette.

I dag findes der mange ældre og velbevarede køkkener, hvor man ønsker at installere greb, der er hele og rene og mindre slidte end dem, der er brugt de sidste 50 år. Men du vil stadig gerne beholde den patina, der passer så fint ind i det nuværende køkken

I dag er der to forskellige designs af køkkener der sælger, den ene model er den hvide eller farverige model hvor vi også har mange greb der passer ind, men vi sælger også rigtig mange vintage køkkener, køkkener med inspiration fra både 60'erne og 70'erne.

Samlevejledningen er stadig den samme, selv c/c-målene er stadig almindelige som standard i de fleste tilfælde, og det er det, der gør det så nemt at udskifte kun grebene i et ældre køkken.

Køkkengreb i funk stil

Nogle af de antikke/retro greb, som vi har, passer også ind i funky køkkener, det er greb, der var meget populære i den tid, hvor alt skulle være praktisk og funktionelt. Funky og antik går lidt hånd i hånd, da der var to forskellige stilarter, der levede i samme tidsperiode. I dag er Funkis igen blevet meget populær og vi udvider løbende sortimentet til at have Funkis greb, der passer ind i dit køkken.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk