+46 (31) 381 46 00

Städskåpsinredning & tvättstuga

En stor rengøring i hjemmet er næsten altid nødvendig af en eller anden mærkelig grund. Nogle elsker at gøre rent og pynte, mens andre synes, at rengøring er det kedeligste, der findes. Uanset hvilken af disse kategorier du tilhører, kan vi love, at vi vil gøre alt, vi kan, for at gøre rengøringen i dit hjem så let og behagelig som muligt.

Vi anbefaler også en god lydbog i ørerne for en maksimal dejlig stor rengøring!

Med orden og system i dit rengøringsskab bliver rengøringen både lettere og sjovere, og heldigvis har vi masser af praktisk rengøringsskabsindretning. Vi har trådkurve, komplette rengøringsskabsudtræk og faste rengøringsskabsindretninger, som du monterer i skabet. Selvfølgelig er den udtrækkelige variant mest praktisk, og denne model kan du endda få med en dejlig dæmpning, så den glider blødt og stille, når du åbner og lukker.

Vi har også smart opbevaring til snavset vasketøj med en udtrækkelig vasketøjskurv, holdere til strygejern og hårtørrer. Vi kan endda tilbyde både udtrækkelig strygebræt og et tørrestativ til vasketøj, som du kan gemme i en skuffe. Hvor smart er det ikke?

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk