+46 (31) 381 46 00

Toapappershållare, handdukskrokar och badrumstillbehör

Vi har et sortiment af badeværelsestilbehør, herunder håndklædekroge, toiletrulleholdere og håndklædeholdere i forskellige serier, hvor du nemt kan finde de ting, du har brug for, og få dem til at matche i dit badeværelse uden besvær. Vores badeværelsestilbehør er standardmonteret i mange huse fra producenter som Skanska og findes i både mat og blank udførelse.

Der er både håndklædekroge og toiletrulleholdere, som nemt fastgøres med den medfølgende dobbeltsidede tape; se vores serie Nadi som et eksempel.

 

Udførelse/Farve

Vis filter

Toiletrulleholder, toiletpapirholder og toiletrulleholder - kært barn har mange navne.

Toilet og badeværelse er virkelig et af de rum, hvor man ofte kan, vil og får lov til at være helt alene. Der vil man ikke forstyrres, uanset om man er en vikler eller krøller. Orden og redelighed er lige så vigtigt på badeværelset som i alle andre rum, måske endnu vigtigere, med tanke på hvad der sker derinde.

Hos os finder du toiletrulleholdere med dobbeltsidet tape, ikke sugekopper, men også toiletpapirholdere, som du kan fastgøre med skruer i væggen. Vi har flere forskellige serier, så du nemt kan matche dine badeværelsesaccessoires og skabe en flot og ensartet stil, både for toiletpapirholdere og håndklædekroge.

Håndklædeholdere til badehåndklæder.

De fleste af os værdsætter vores badeværelser meget, og der er noget specielt ved et badeværelse, hvor håndklæderne hænger pænt, når man træder ind. Hos os finder du håndklædeholdere, der rummer både badehåndklæder og almindelige håndklæder, så du kan bruge dem som en indretningsdetalje og ikke kun som en holder.

Med flotte detaljer som håndklædekroge og praktiske håndklædeholdere kan du give dit badeværelse eller toilet et betydeligt løft!

Vil du undgå at bore i fliser i badeværelset eller køkkenet?

Mange gange ønsker eller får man ikke lov til at bore i fliserne på badeværelset. Mange udlejere forbyder dette af en meget simpel grund, man ødelægger fugtspærren ved at skrue eller bore i tætningslaget. Og ofte er det også årsagen til, at du ikke ønsker at gøre det, at fliserne kan revne.

Når det kommer til toiletpapirholdere og håndklædekroge, er der forskellige løsninger hos forskellige producenter. Nogle bruger sugekopper, men de har en tendens til at slippe lidt for let. I vores toiletserie Kone og Nadi bruger vi dobbeltsidet tape fra den kendte tapeproducent 3M, der garanterer, at krogen eller toiletrulleholderen vil blive siddende på fliserne.

Badeværelsesrenovering light - så fornyer du nemt dit badeværelse.

Overvejer du at renovere dit badeværelse, men føler, at tiden eller budgetten ikke rigtig rækker til en fuldstændig renovering? Badeværelset er ofte det rum, vi tøver mest med at renovere, hovedsageligt fordi det besværliggør vores dagligdag under renoveringen. Hvis vi kun har et badeværelse, kan det endda betyde, at vi står uden bruser, hvilket gør det næsten umuligt. Men hvis du har et badeværelse, der grundlæggende er i god stand, kan du nemt friske det op med flere enkle midler. Her har vi samlet nogle tips til, hvordan du nemt kan forbedre dit badeværelse samtidig med, at din pengepung også skånes fra store udgifter.

Skuffer, låger og håndtag.

Mange inkorporerer træ i deres badeværelse, men det er også et materiale, der er følsomt over for vand. Et almindeligt problem på badeværelset er, at skabslåger, f.eks. dem under håndvasken, udsættes for vandsprøjt og med tiden hæver i kanten og bliver grimme. For at opgradere dit badeværelse behøver du derfor ikke investere i at rive hele skabsstellet ud. Ved at udskifte skuffer, låger og håndtag kan du nemt ændre udseendet på dit badeværelse. For at opnå et sammenhængende udseende i dit badeværelse kan du også vælge at opdatere knopper, håndklædeholdere, toiletrulleholdere osv. i samme serie som håndtagene. Dette giver også dit badeværelse en opgradering, der føles mere betydelig end selve indsatsen.

Blødgør

Et badeværelse indeholder mange hårde og kolde elementer. For at blødgøre badeværelset og skabe balance, bør du derfor sats på at blødgøre med andre materialer. Hvis dit badeværelse er stort nok, kan du måske placere en lille træsideboard i badeværelset, som du dekorerer med bambuskurve eller lignende fyldt med bløde frottéhåndklæder, hvilket også giver fornemmelsen af et hotel, som mange stræber efter. Varmende lys, der spreder behagelig duft, samt dine yndlingsskønhedsprodukter, kan du også gerne udstille, og gem alt det kedelige rod i skuffer som tandpasta, vatrondeller osv.

Ude bliver inde - luftrensende planter

Sidst, men ikke mindst - planter. Ofte glemmer vi, når vi køber planter, at indrette det rum, hvor vi tilbringer mest tid om morgenen og om aftenen, nemlig badeværelset. Planter er også fremragende luftrensende, hvilket er perfekt for badeværelset. Har du et badeværelse uden vindue? Intet problem, der er mange planter, der ikke kræver meget sollys. Sats derfor på robuste planter med mørke, tykke blade, f.eks. en Sølvarum. Definitivt prikken over i'et i dit nu opdaterede badeværelse.

De små håndklædekroge på badeværelset

Det kan være udfordrende at montere ting på badeværelset, da du skal være ekstra omhyggelig. Et borehul i stuen vil (sjældent) medføre større problemer, medmindre det ikke er udført korrekt. Men et borehul på badeværelset kan medføre fugtskader, hvilket kan påvirke dig økonomisk og være generende at reparere. Så vidt muligt skal du derfor undgå at bore på badeværelset, ikke kun for at montere kroge. Men nogle gange er det ikke muligt, og det eneste realistiske alternativ for fastgørelse er at bore. Men ofte vil du opdage, at der faktisk er bedre alternativer.

 

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk