+46 (31) 381 46 00

Kökstillbehör och förvaringssystem för köket

Hos os hos KunGreb finder du køkkentilbehør, der både er praktisk og smart. Du køber blandt andet drypsikring og duge fra TFX NonStick, stikkontakter du kan gemme i køkkenbænken eller bord- og vandalarmer. Derudover har vi hele sortimentet fra Linero Mosaiq fra Kesseböhmer, som er et stilrent og funktionelt system til nemt at opbevare dine køkkenredskaber lige ved hånden i køkkenet.

Smart og stilfuldt køkkentilbehør

Tilbehøret til køkkenet, som du finder her hos os, er produceret med kvalitet og funktion i højsædet. Det handler om produkter, der hjælper dig med at holde køkkenet rent og pænt ved hjælp af ovnkludene eller gør det nemmere at bage med den gennemtænkte bagemåtte.

Men det handler også om stil og design, at kunne folde stikkontakten ned, når du ikke bruger den eller have en stilfuld opbevaringsløsning til alt, hvad du skal have lige ved siden af, når du laver mad. Fra Kessböhmer kommer Linero Mosaiq tidlig varslingsløsning, som er berømt for sin innovation og design.

At kunne have slev, knive, krydderigryder og lignende forrest og altid have husholdningspapiret og folien lige ved hånden er vigtigt for et effektivt køkken.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk