+46 (31) 381 46 00

Lådinredning, garderobsinredning & skåpinredning för kök

At bruge de rum, man har i sit hjem på en effektiv måde, er for de fleste afgørende for at få plads til alt, hvad man ønsker og har brug for. Vi har smarte skabsbeslag fra Pelly og Kesseböhmer hvor du finder både garderobebeslag til rengøring af skabe og trådbakker sammen med skabs- og skuffebeslag, så du nemt kan hente og holde orden på både dine krydderier og vinflasker.

I

Møbler i garderobeskabe, skabe og skuffer, der gør en forskel i dit køkken

Opbevaring af krydderier og vin i et køkken er meget almindeligt, ikke noget mærkeligt ved det, både vin og krydderier hører med til mad og madlavning. Når det kommer til hvordan man opbevarer vin og krydderier, er der faktisk ikke den store forskel, både gerne opbevaret mørkt og gerne lidt køligere. Vi har løsningen på begge disse problemer, uanset om du leder efter skuffemøbler eller noget til dine køkkenskabe.

For at få en god krydderiopbevaring bør man ikke opbevare krydderierne på soklen, som mange gør. Der er de helt åbne for sollys og varmen fra madlavningen stiger som bekendt opad til dine krydderiglas. Ved at opbevare krydderiglassene på indersiden af ​​en køkkenlåge eller i en køkkenskuffe, har du beskyttet dine krydderiglas mod både sollys og unødig varme. Krydderiindsatsen, som du har i en køkkenskuffe, fås til en række forskellige bredder af køkkenskuffer, så du finder helt sikkert en, der passer til dine køkkenskuffer.

Når det kommer til opbevaring af vinflasker i køkkenet, har vi en løsning fra Pelly, der betyder, at du kan opbevare dine flasker liggende, ligesom det anbefales, at vinflasker skal opbevares. Ved at afsætte et køkkenskab til opbevaring af vinflaskerne, får du opbevaring, der er både mørk og køligere, da vinen ikke udsættes for sollys eller andre varmekilder. Husk ikke at montere vinreolerne i umiddelbar nærhed af lyskilder, der afgiver varme for ikke at ødelægge dine vine.

Køkkenskabsbeslag og køkkenopbevaring

Alle de produkter, du finder i denne kategori, hvad enten det er skabsdekoration, trådbakker eller rengøringsskabsdekoration til dit skab, er beregnet til at hjælpe dig med at organisere tingene. Både i køkkenet og andre rum i hjemmet. Orden og orden gør også, at du bedst muligt kan udnytte de rum, du har i dit hjem.

Når det kommer til køkkenopbevaring generelt og køkkenskabe i særdeleshed, er opbevaring i køkkenet et konstant problem for de fleste. Vi kan ikke hjælpe dig med at skabe mere plads, men vi kan hjælpe dig med at maksimere udnyttelsen af ​​den plads, du har i dit køkken.

Smarte og praktiske løsninger til køkken & garderobe

Det er ikke altid nemt at få dit køkken præcis, som du ønsker det, da du ikke altid ved, hvad du vil have. Derudover kan der nogle gange opstå konflikter mellem udseende og funktion. Den der krydderihylde, som du synes er så smuk, er måske faktisk ikke så god til at stable krydderierne på. Til en vis grad skal man altid gå på kompromis, men som regel kan man finde alternative løsninger, der både fungerer perfekt og samtidig ser rigtig godt ud. Du kan måske ikke få dit køkken præcis, som du ønsker det, men med lidt vilje og tålmodighed kan du komme helt tæt på.

Affald og skrald

Det kan virke bagvendt at starte med noget, man i de fleste tilfælde vil forsøge at minimere eller skjule i sit køkken. Men det er meget vigtigt at passe affald og madrester rigtigt, ikke kun for at køkkenet skal se rent og pænt ud, men også for miljøet. En kasse eller beholder til kildesortering gør det nemmere og mere praktisk at kildesortere, mens et låg gør, at du ikke skal se affaldet, hver gang du kigger under vasken. At bruge poser til kildesortering, som står der, måske i en lille bakke men uden låg, er enkelt men måske knap så behageligt.

Hylder og stativer

Plads er noget, man aldrig kan få for meget af i et køkken, men bestemt for lidt. Derfor er det vigtigt at udnytte alle de muligheder, der er, og det gælder ikke mindst køkkenlågerne. At fastgøre stativer og krydderistativer på ydersiden af ​​køkkenlågerne er måske ikke så pænt. Men indersiden byder ofte på meget plads. Et stativ på indersiden af ​​en køkkenlåge er en af ​​de smarteste måder at opbevare dine krydderiglas på. De bliver nemme at komme til, samtidig med at du kan udnytte pladsen i skabene på bedste vis. At finde krukken med salvie eller timian vil være en leg, uden at skulle rode i flere rækker af krydderiglas.

Karruseller og uddrag

Har du et velsorteret køkken med mange forskellige gryder, pander og redskaber, har du sikkert oplevet, hvor svært det kan være at få fat i det, du gerne vil have. Det er derinde, bag en masse andre ting. Det er let sket, at selvom man i første omgang har en idé med, hvor man placerer tingene, så bliver alt før eller siden til kaos. Eller det er simpelthen, at det er umuligt at placere alt, så det er nemt at komme til. En "karrusel", som du spinder, eller et udtræk, vil gøre det hele meget nemmere, og du slipper for at blive irriteret over den der ting, der altid formår at ligge bagerst i alt det andet.

Der er en række yderligere måder at forbedre orden og allerede i dit køkken, såsom kroge, bøjler og skinner. Udvalget af forskelligt køkkentilbehør, greb, køkkenlåger, lamper og interiørdetaljer er i dag så stort, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser. Hvis Cajsa Warg var i live i dag, ville hendes kogebog have set

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk