+46 (31) 381 46 00

Lædergreb til skabslåger og skuffer

Her finder du greb, beslag og knopper i læder, til køkkener, badeværelser, kommoder og garderobeskabe. Monter dem, hvor du vil! Lædergreb og "læderløkker", som de også kaldes, er i dag meget populære og giver et meget eksklusivt indtryk i dit køkken, på din kommode eller i dine garderobeskabe. Da læder er et naturmateriale, der kun bliver smukkere med tiden, bliver dine møbler også mere levende med et rigtig flot læderhåndtag.

c/c-måle (hulafstand)

Udførelse/Farve

Vis filter

Læderhåndtag, knopper og klapper

I løbet af det seneste år har de indpakkede håndtag virkelig fået fat og som sædvanlig startede det med at designinteresserede "gør-det-selv" skabte noget, som mange synes er pænt. Da vi kiggede på både Instagram og Pinterest, ser vi rigtig mange, der selv laver fine "læderløkker", som de bruger på køkkenlåger og køkkenskuffer, og resultatet er rigtig flot!

Derfor har vi hentet en række læderbeslag, både simplere 'læderflapper', som nemt monteres med en skrue og har en læderløkke, der bruges til at åbne. Men også mere eksklusive lædergreb, hvor vi har basis i et kromhåndtag eller messinggreb, der er omviklet med læder for at få den helt rigtige, naturlige og varme følelse, der giver dit køkken, dine garderobeskabe eller din kommode det eksklusive indtryk, du ofte ser ud. til i et læderhåndtag .

Læder fra Tärnsjö garveri skaber magi

På Ari læderløkken har vi brugt læder af absolut højeste kvalitet fra det gamle Tärnsjö garveri. Tärnsjö garveri har eksisteret i mere end 140 år og er et af Sveriges bedst ansete garverier.

Vores læderhåndtag kommer med ubehandlet læder hvor du selv vælger om du vil oliere dit håndtag eller ej. Ved at lade dem være som de er vil de med tiden skifte farve og mange synes det giver en flot patina der kun får læderhåndtagene til at se bedre ud. Vælger du at behandle læderet med en olie eller voks beregnet til formålet, vil læderet blive mørkere, men også blive mere modstandsdygtigt over for pletter og lignende.

Med et lædergreb monteret på dine køkkenlåger og/eller køkkenskuffer, får du et meget eksklusivt og blødt indtryk i dit køkken!

Læderhåndtag og læderstropper på garderobeskabe og kommoder

Vi snakker meget om køkkener og køkkengreb her hos Barahandtag, men du kan have lædergrebene stort set overalt. Faktisk er vores læderhåndtag næsten mere populære på garderobeskabe, kommoder og andre små bænke og skabe.

Du sætter naturligvis læderhåndtag præcis der, hvor du vil, hvor det passer ind i dit hjem, og hvor det passer godt sammen med den indretning og følelse, du ønsker at give rummet.

Hvordan passer jeg mine læderhåndtag?

Som vi skrev tidligere, vælger du selv, om du vil behandle dine læderhåndtag, når du modtager dem eller ej. Uanset hvad skal du huske at læder og skind er et naturmateriale og uanset om du skal montere dem i køkkenet, på en kommode eller på et klædeskab, skal du håndtere læderet som det naturmateriale det er.

Det betyder, at du ikke bør rengøre med andre væsker end vand og kun tørre håndtagene forsigtigt af med en klud. Bruger du rengøringsmidler på læderhåndtagene, er der stor risiko for, at de bliver misfarvede og skal du rense dem i dybden, skal du bruge leather clean, et produkt der er lavet specielt til rensning af huder og læder.

Så minimerer du risikoen for at håndtaget bliver misfarvet og så kan du have glæde af dine læderhåndtag i lang tid.

Læder med sømme

Vores seneste lædertilsætning er en stilfuld løkke med syninger og et matchende håndtag. Disse fås i mange forskellige farvekombinationer med knopper, der er hvide, sorte, messing, kobber og krom. Læderet fås i tre forskellige farver som er natur, sort og brun.

Lækkert til dig, der ønsker et endnu mere eksklusivt indtryk på dine læderhåndtag og knopper.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk