+46 (31) 381 46 00

Møbelknopper og knopper til skabe og låger i køkkenet

Køkkenknopper, Skuffeknopper eller Skabsknopper? Universelt Egnede Overalt!

Uanset om du skal montere dem på en køkkenskuffe, et køkkenskab eller et møbel på badeværelset, så er vores knopper lige så alsidige som de er stilfulde.

Det spiller ingen rolle, hvor du har købt dit køkken; vores køkkenknopper passer lige så godt i et IKEA-køkken som i et fra Epoq eller Ballingslöv. At udskifte knopper kan være en enkel og økonomisk måde at give dit køkken, din kommode eller dine skabe en opdatering uden alt for meget besvær. Gennemse vores udvalg af køkkenknopper, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig.

Udførelse/Farve

Vis filter

Skuffeknopper, Skabsknopper, Knopper til Køkken, Badeværelsesskabe, Kommoder og Garderober

Kært barn har mange navne, som det plejer at sige. Og det gælder præcist det samme for køkkenknopper, som kaldes mange forskellige ting. Dette skyldes delvist, at de kan bruges i stort set alle rum i en bolig. I køkkenet monterer vi dem på skabe, låger og skuffer, så køkkenknopper er naturligt der. Men det er lige så almindeligt at montere knopper på lågerne på badeværelsesskabet eller på en garderobe, for den sags skyld.

Udover at vi bestræber os på at levere en virkelig god serviceniveau til dig, bestræber vi os også på at opretholde en høj kvalitet på de køkkenknopper, du køber fra os. Knopperne er lavet af forskellige materialer, som du kan læse mere om nedenfor, men det, der adskiller os fra mange andre, er, at vores knopper er solide. Der er ikke masser af luft i knoppen; den er lavet af metal, lige igennem. Præcis som med god service, mener vi, at høj kvalitet er vigtig.

Hvilke materialer bruges til at fremstille køkkenknopperne? Der er flere materialer, vi bruger. Zamak, en legering, der er meget almindelig til netop skuffeknopper og skabsknopper, især de antikke og sorte knopper, er et af materialerne. Vi har også knopper af aluminium, porcelæn og rustfrit stål, som er mere eksklusive materialer, hvor hvert materiale har sine egne egenskaber.

Kan jeg bruge knoppen på noget andet end køkkenskabe og køkkenlåger? Selvfølgelig! Knopperne fungerer lige så godt på en garderobe eller kommode i hvilket som helst rum. Det eneste, du skal fokusere på, er at finde en model, du synes er smuk! Vi sender skruer med gratis til alle knopper, så du skal blot angive tykkelsen på skuffefronten eller garderobedøren, så ordner vi resten.

Må jeg bytte knopperne, hvis jeg ikke synes, de passede, da jeg monterede dem? Ja, du har hele 30 dage til at føle efter, om alt er rigtigt. Åbn gerne emballagen på en af knopperne og prøv den først. Vi accepterer dog returneringer og bytninger af køkkenknopper, selvom emballagen er brudt.

Fra klassiske porcelænsknopper til hypermoderne aluminiumsknopper Det sjove ved indretning er, at hvad der er populært og ikke, går i cykler. Et eksempel er de klassiske porcelænsknopper, der er kommet stærkt tilbage i de senere år, knopper, der var populære for 50-60 år siden. Når vi ser på, hvad vi kalder mere moderne modeller, er disse ofte lavet af moderne materialer som rustfrit stål og aluminium.

Køkkenknopper i forskellige farver Udover de klassiske porcelænsknopper og de moderne knopper i rustfrit stål og aluminium findes der både kobberknopper og messingknopper i sortimentet. På det seneste er begge disse blevet utroligt populære igen, da mange værdsætter den stil, de giver. De passer både til et mere landligt køkken og til et helhvidt køkken. Vi har også matchende håndtag til disse knopper, hvilket gør det nemt at finde både køkkenknopper og håndtag for dig, der ønsker at blande og matche lidt.

De køkkenknopper, der har farver som kobber eller messing, er lavet af zamak og derefter lakeret i den rigtige nuance for at få det rigtige udseende.

Hvad der er moderne det ene år, betragtes ikke som lige så moderne det næste år, det samme gælder for køkkenknopperne. Det vigtige i det hele er, at du finder knopper, der gør køkkenet til det, du ønsker det skal være; det er trods alt et rum, hvor vi tilbringer meget af vores tid.

Montering af knopper på køkkenlåger og køkkenskabe At montere køkkenknopper er sandsynligvis en af de nemmeste ting, man kan gøre. Dels gør det ofte en ret stor forskel for følelsen og stilen i køkkenet, når man skifter til nye køkkenknopper, og dels er selve arbejdet med at gøre det enkelt og hurtigt. Når du køber køkkenknopper fra os, får du skruer med den rigtige længde med, så det eneste, du skal bruge udover det, er en skruetrækker.

Hvis du kun udskifter køkkenknopperne med nogle, du allerede havde monteret, er der allerede eksisterende huller, og du bruger de samme huller som tidligere. Det, du skal være opmærksom på, hvis du erstatter gamle knopper, er, om dine køkkenlåger eller køkkenlåger er blevet blegnet eller om der ikke er malet under de gamle køkkenknopper. Hvis det er tilfældet, skal du enten male over det eller købe en køkkenknop med samme størrelse eller større fod end de gamle knopper, ellers er der risiko for, at det ser lidt mærkeligt ud.

Hvis du derimod skal montere nye køkkenknopper på nye køkkenlåger eller køkkenlåger, skal du også bore nye huller til knopperne. De borede huller skal være 4 mm, så skruen passer igennem, og der ikke er spil. F

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk