+46 (31) 381 46 00

LED-Spotlights til skabsbelysning og bordbelysning i køkken og badeværelse

Hvordan man oplyser et rum, vil mange sige, er det vigtigste for at skabe en stemningsfuld følelse, og det behøver slet ikke at være kompliceret. Med spotlights, styreskinner og andre lysenheder fra KunGreb har du de bedste forudsætninger for at skabe behagelige miljøer. Vores nye fugesystem er også meget nemt at samle.

Den nyeste teknik, som i dag er den mest anvendte teknik, er netop LED. Den bruges i dag som både loftsbelysning, almindelig lyskilde og som belysning i badeværelsesskabe og under køkkenskabe. 

Hvis man bygger et nyt køkken, badeværelse eller et andet vådrum, så monterer man som regel i dag kun LED som lyskilde. Med vore lamper kan du let selv bestemme, om du vil have dem monteret på en overflade eller nedfældet, hvilket også gør det nemt for dig at få muligheden for at få lamperne indsat i loftet, skabe eller hylder i forbindelse med byggeriet.

 

At bruge LED-teknik som skabsbelysning eller bordbelysning er i dag meget almindeligt. Ofte sætter man LED-spotlights med et mellemrum på 30-40 centimeter for at få en lyskilde lignende for eksempel et gammelt lysstofrør. De fleste af vores LED-lamper har 90 graders lysvinkel, hvilket betyder, at belysningen bliver jævn og fin til skabe og borde.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk