+46 (31) 381 46 00

Nedfällbara / Infällbara grenuttag för kök, skrivbord & konferensbord

Her finder du nedfældelige/udtrækkelige stikkontakter og stikkontakter, der passer lige så godt på skriveborde som på køkkenbordet eller for den sags skyld på et mødebord. Alle de stikkontakter du finder hos os foldes ind i bordpladen, hvor du monterer den, hvilket kræver, at du borer huller i bordpladen, hvis du ikke allerede har et eksisterende hul i den rigtige størrelse.

Fordele ved forsænkede og skjulte stikkontakter

Den største fordel ved at købe en stikkontakt eller stikdåse, der kan foldes sammen til en bordplade, er, at du har mulighed for at holde bordet rent og pænt, når du ikke har brug for de stikkontakter, som strømskinnen har. Alle er flot designet og godkendt efter alle svenske regler og kommer fra kendte producenter som EvoLine, Smartline og tyske Bachmann.

Udover et lækkert design har du det praktiske ved skjulte stikkontakter, der også gør det nemmere at holde bordet rent og pænt uden en masse ledninger og ledninger, der ligger hist og her. Du henter og bruger grenkassen, når der er behov for den og skjuler den nemt, når du skal rense eller ikke længere bruger den.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk