+46 (31) 381 46 00

Håndtag, greb og knopper i kobber

Den seneste trend indenfor køkken- og badeværelsesgreb, knopper og beslag er kobber. Vi har nu vores mest populære skålhåndtag i kobberdesignet sammen med nogle rigtig flotte køkkenknopper. Kobber køkkengreb sneg sig ind i slutningen af ​​2014 og er i dag en af ​​de hotteste trends for beslag og greb i køkkenet!

Køkkengreb og beslag i kobber

Kobber er et grundstof og er faktisk det metal, som mennesket først lærte at bruge og bearbejde. I vores køkkener har det været populært i forskellige perioder, frem for alt for flere hundrede år siden. Kobberets rødlige farve gør, at den skiller sig ud uanset materiale eller farve på køkkenet, hvor den skal installeres.

I Sverige var kobber vores vigtigste eksportvare for 400 år siden, og det har været en vigtig del af svensk historie.

Alle vores kobberfittings er lavet af zamak og derefter behandlet for at få den rigtige farve, der er så karakteristisk for metallet.

Kopper som beslag, knopper og håndtag i alle rum

Kobbergrebene og kobberknopperne passer faktisk ind i mange flere rum end køkkenet, som vi fokuserer meget på. Match lamperne i stuen, håndvaskene eller armaturet på badeværelset eller dit klædeskab, så du får din yndlingsfarve kobber præcis, hvor du vil have den!

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk