+46 (31) 381 46 00

Øvrig køkkenindretning

I kategorien andet køkkentilbehør har vi samlet alt, hvad du kan få brug for til dit køkken, når det kommer til smart og stilfuld køkkenindretning. Produkterne du finder her og i alle andre kategorier hos os kommer kun fra veletablerede svenske leverandører. Vi har stort set alt, hvad du kan få brug for at fuldende dit køkken med. Krydderiopbevaring, tallerkenholdere, håndklædeophæng, læderdetaljer til hylder og bakker og smart opbevaring til dine vinflasker.

Her finder du vores yderst populære krydderihylde Wawe, som du sikkert har set i mange blogs, på Facebook og Instagram, da den er blevet rost af mange indretningsinspirationer.

Vi har også smarte hylder til krydderiglas, som du gemmer i skuffer for et enkelt og hurtigt overblik over din krydderifond. Vi har krydderiindlæg til æsker i mange størrelser og i to farver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du på udkig efter krydderiopbevaring i træ, kan vi tilbyde dig FineLine MosaiQ fra den eksklusive producent Kesseböhmer. Du kan supplere denne serie med indsatser til knive, bestik, tallerkener og alt andet mindre opbevaring. Der findes også stilfulde æsker, som er rare at have i dit spisekammer.

Håndklædetørrer eller håndklædeophæng til opbevaring af dit køkkenrulle, køkkenskabet fås i hvid eller sølv.

Vi har åbenbart gemt det allerbedste til sidst. En sølvvinreol til din vinsamling. Vinflaskerne ligger pænt og sikkert på vores vinhylde til skabe. Denne hylde passer til de fleste skabe på køkkenmarkedet i dag og rummer mellem én og seks vinflasker afhængig af skabets bredde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til os på KunGreb!

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk