+46 (31) 381 46 00

Trådbackar / trådkorgar & skenor för garderob

Mange af os har garderobeskabe og trådbakker i flere rum i vores hjem, det er der bestemt i soveværelserne, men det er der ofte også i fx køkkener eller badeværelser. Uanset hvad er det som sædvanligt vigtigt at udnytte pladsen maksimalt og i en garderobe er trådbakker en glimrende måde at opbevare alverdens ting på. Vores trådbakker og skinner kommer fra velkendte Pelly og fungerer lige så godt i soveværelset som i køkkenet eller andre steder.

Hvordan kan trådkurve og trådbakker forenkle din hverdag?

En garderobe er en praktisk tilføjelse til ethvert rum, uanset hvor den placeres. At holde orden i garderoben med hjælp fra trådbakker er en smart løsning. Du kan virkelig fylde garderoben op og stadig bevare orden. Fordelen ved trådbakker er, at de kan monteres fra bunden til toppen af garderoben og dermed udnytte hele pladsen på den bedst mulige måde.

Passer i køkkenet

At bruge en eller flere trådbakker til at opbevare mad i køkkenet er også en god idé. Fordelen ved trådbakker i et køkken sammenlignet med faste eller justerbare hylder er, at du dels kan vælge, hvor dybe de skal være, og dels kan du virkelig udnytte højden. Dette skyldes, at du kan vælge højden på hver trådbakke og dermed tilpasse den efter dine behov.

Trådbakker til garderober

Men en trådbakke kan bruges til meget mere end bare i et køkken. Det er faktisk den mest almindelige indretningsdetalje i almindelige garderober, hvor man opbevarer tøj eller i vaskerummet for at sortere beskidt tøj.

Anvendelsesområdet er simpelthen enormt, og det er ikke så mærkeligt, at det er blevet sådan med tanke på, hvor meget plads en trådbakke kan spare for os. De trådbakker, vi sælger, er i standardstørrelser og passer til almindelige standardskinner, som du måske allerede har derhjemme. Hvis du har brug for skinner til dine trådbakker, har vi selvfølgelig også det.

Den ultimative opbevaringsløsning i garderoben

At have orden i sin garderobe forenkler normalt hverdagen, uanset hvad der er i garderoben. Uanset om det er trøjer, sko, undertøj eller noget andet. Fordelen er, at du virkelig kan maksimere brugen af pladsen i garderoben med trådbakker.

Det samme gælder, hvis du har en garderobe i køkkenet, som du bruger til at opbevare madvarer som mel, sukker eller andet. Ved at bruge trådkurve kan du virkelig udnytte hele rummet, og det er nemt at komme til det, der er bagerst. I skuffer og faste skabe er der en tendens til, at tingene bliver liggende, fordi man ikke kan se dem, og man tror måske, at man ikke allerede har dem derhjemme.

Så ud over at få plads til mere på mindre plads reducerer du også spild af mad ved at bruge en garderobe som et køkkenskab!

Trådkurve og skinner

Trådkurve er en af de mest praktiske ting, du kan installere i en garderobe. Trådkonstruktionen gør det nemt at se, hvad der er i dem, uden at du behøver at trække dem ud. Samtidig gør det dem lette og stabile at bruge.

Trådkurve findes også i mange forskellige størrelser, hvilket gør dem velegnede til de fleste garderober. De hylder, der er forudmonteret i mange garderober, er normalt ikke nær så fleksible, så det kan være en god idé at fjerne dem og erstatte dem med dine egne. På den måde kan du virkelig få garderoben nøjagtigt, som passer dig bedst.

Trådkurve i flere størrelser

Trådbakken, som vi sælger, kommer som sagt fra Pelly. De mest kendte producenter af trådbakker i Sverige er IKEA, ELFA og netop Pelly.

Alle standardgarderober i Sverige, der er 40, 50, 60, 80 eller 100 cm brede, har både Pelly, IKEA og ELFA trådbakker

 

 

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk