+46 (31) 381 46 00

Messinggreb og knopper i messing til skabe og skuffer

Messinggreb, messingknopper og beslag, der kan bruges til både køkkenskabe, køkkenskuffer med mere kan findes her. Vi har specialiseret os i køkkengreb, rigtig god service og gode priser. Udover messinghåndtag har vi over 200 forskellige produkter på lager til omgående levering, velkommen til os!

c/c-måle (hulafstand)

Udførelse/Farve

Vis filter

Klassiske messinggreb og messingknopper til køkkener og badeværelser

Den første messing, der blev fundet, dukkede op engang før 4000 f.Kr., med andre ord fra længe siden. Det messing, vi bruger i dag, er dog ikke messing, af den simple grund, at det metal ikke egner sig til dette anvendelsesområde. Det, vi i stedet gør, er, at vi ligesom de fleste andre håndtag, vi fremstiller, maler dem i en messingfarve, der både skaber et flot messinghåndtag og et, der faktisk holder til den brug og slid, det vil blive udsat for.

Når det kommer til vores messing køkkengreb, er det bedst at holde dem rene med lunkent vand på en klud og tørre af, brug ingen stærke rengøringsmidler, da dette kan beskadige håndtaget ved længere tids brug.

Hvad passer til køkkengrebene i messing?

Messingfarven, som er lidt gylden, giver som regel et varmt indtryk til indretningen og fungerer rigtig godt sammen med eksempelvis hvide køkkener. Der får en knop eller et håndtag i messing den til at skille sig ud og giver lidt mere liv til designet i køkkenet, hvis man ellers har det meget hvidt og gerne vil bringe lidt varme ind i det hele.

Messinggrebene kan også med fordel bruges i mange af de sorte køkkener, der er moderne i dag, hvor man gerne vil have noget, der skiller sig ud.

Mange af de store køkkenproducenter har lanceret flere og flere detaljer i messing i 2015, armaturer, ventilatordæksler og lignende fås i dag i messing fra flere køkkenproducenter. For at matche flot kan messinghåndtag og/eller knopper i messing være et rigtig godt valg.

Sådan renser du dine messingbeslag

Ligesom alt i denne verden kan messing blive snavset og konstant påvirket af det ydre miljø, de befinder sig i. De fleste af vores messing køkkengreb er dog kun messing på det yderste lag, hvilket gør vores messinggreb mere holdbare end mange andre.

En klassiker er en såkaldt elektrolytisk metode, der fjerner snavs og enklere aflejringer fra overfladen af ​​messing, og denne metode er som regel nok til, at dit messingbeslag igen bliver skinnende og smukt.

Men husk, at dette kun skal gøres, når du ikke længere kan få messingknoppen eller messingbeslaget ren med en fugtig klud med vand.

Messing - Til så meget mere end køkkenet

Der siges meget om køkkenet ovenfor, men sandheden er, at messing er mindst lige så populært i andre rum og på andre møbler. Hallmøblerne, badeværelset, garderobeskabe og andre ting. Mulighederne er uendelige, hvis du bare kan lide messing og gerne vil dekorere dit interiør med det, og det er lige præcis, hvad du finder her hos KunGreb

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk