+46 (31) 381 46 00

Greb til køkken og badeværelse i rustfrit stål

Hvis du ligesom os er vild med tyngden i et køkkenhåndtag i rustfrit stål, så er du kommet til de rette. Håndtagene, vi har her, er fremstillet helt igennem af rustfrit stål og giver en robust følelse, når man griber fat om det, uanset om det sidder på en køkkenlåge, badeværelseslåge eller et garderobeskab i hjemmet. Vores leverandør ejer selv fabrikkerne, hvor disse køkkengreb fremstilles, og vi kan derfor tilbyde kvalitetsvarer til gode priser – præcis som det bør være.

c/c-måle (hulafstand)

Udførelse/Farve

Vis filter

Køkkengreb og køkkenarmaturer i rustfrit stål

Vores udvalg af køkkengreb og beslag i rustfrit stål omfatter både greb og knopper. Rustfrit stål er et af de mest almindelige metaller som køkkengreb fremstilles i, ønsker du eksklusive og solide greb, er rustfrit det du normalt vælger. Det er desuden et metal, der tåler meget brug og slid, hvilket gør det særdeles velegnet til fremstilling af køkkengreb og beslag til køkkener og badeværelser.

Rustfri beslag i køkken

Rustfri håndtag, knopper og beslag har været meget populære siden midten af ​​90'erne. Årsagen er enkel, de er funktionelt meget gode og meget nemme at holde rene.

Køkkenarmaturerne, der er lavet af rustfrit stål, er tunge og robuste, virkelig noget at holde fast i, når tordenen går forbi.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk