Køkkengreb og greb til køkkenlåger og skuffer

Hos os køber du køkkengreb og knopper til billige priser og med god service. Vi er en online butik, der fokuserer på netop håndtag og knopper til køkken og badeværelse og har været online siden slutningen af 2011. 

Nedenfor ser du et udvalg af de håndtag og knopper vi sælger, og i menuen findes der betydeligt flere at vælge imellem. Vi har over 350 forskellige modeller af køkkengreb og køkkenknopper du kan vælge mellem. Velkommen til Kungreb!

Hotte poster i underkategorierne

Køkkengreb og knopper til køkkenskabe og køkkenskuffer

Vi har køkkengreb og knopper i flere forskellige designs og i alle mulige størrelser, der anvendes af de store køkkenfabrikanter. Alt fra moderne skåle greb i forskellige farver til antikke køkkenhåndtag, der giver dig det rustikke og gammeldags udseende, du ønsker. Når det kommer til størrelse, så vælger du dette ved at kigge på den såkaldte c/c dimension, der involverer, at man måler afstanden mellem skruehullernes centrum ved køkkenhåndtag. For køkkenknopper er der bare én skrue, så det spiller ingen rolle. 

Når du handler hos os, får du altid fri returret i op til 30 dage, hvor du betaler returneringen selv. Vi ser kundeservice og god kommunikation, som en vigtig del udover, at håndtagene og knopperne i dine køkkenskabe, køkkenskuffer mm. skal være af rigtig god kvalitet.

Markedets bredeste sortimenter

Vi har et af markedets bredeste sortimenter, når det gælder greb og beslag til køkken og badeværelse. Vores leverandør fremstiller produkterne i egne fabrikker, hvilket gør, at vi har styr på kvaliteten og sortimentet fra start til slut. Det giver også dig som kunde mulighed for at købe køkkenbeslag og køkkengreb til rigtigt gode priser, da vi ikke hare nogen mellemleverandører.

Herover ser du et lille udsnit af vores brede sortiment, og du finder med største sandsynlighed det, du søger af køkkengreb. Det brede sortiment garanterer, at du finder et køkkengreb, som vil passe til din køkkenlåge, din køkkenskuffe og dit køkkenskab. Skulle det ske, at du søger et specifikt køkkengreb, som du ikke finder hos os, så send os en e-mail, og så ser vi, hvad vi kan gøre.

Køkkengreb som kan bruges til alle skabe

Vores køkkengreb kan bruges til alle skabe, skuffer og låger i hele køkkenet, men du kan naturligvis anvende disse greb til hvad som helst. Flere af de store køkkenproducenter bruger disse greb som standard og tilbehør til både køkkener og badeværelser.

Det eneste, du egentlig behøver at tænke over, hvis du skal købe køkkengreb eller køkkenbeslag til dit nuværende køkken, er at få de rigtige CC-mål. Disse mål angiver afstanden mellem centrum af skruehullerne i grebene, og det er vigtigt, at du måler hullerne omhyggeligt, så du får køkkengrebene i de rigtige mål – så slipper du for at bore nye huller til dem. Bestiller du køkkengreb til et nyt køkken, så undersøger du, hvad din leverandør kan tilbyde dig af færdigborede mål, så du slipper for selv at bore. Det samme gælder, hvis du skal købe nye håndtag til skabe og låger, som dy har indleveret til lakering eller lignende.

Spørgsmål?

Kontakt os venligst, vi besvarer eventuelle spørgsmål så hurtigt som muligt.

info@kungreb.dk

Tel: +46 31 3814600

Utmärkt
1152 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Urban
8 timmar sedan
Snabb leverans
Snabb leverans
Georgette Gustafsson
1 dag sedan
Väldigt fint!!
Väldigt fint!!
Anneli Lindberg
2 dagar sedan
Snabb leverans
Snabb leverans, bra pris!
Farman
3 dagar sedan
Allt är prefekt.
Allt är prefekt.
Stefan Kristiansson
3 dagar sedan
mycket snabb leverans och pålitlighet.
mycket snabb leverans och pålitlighet.
Produkter
Kundeområde