+46 (31) 381 46 00

Sorte greb, knopper og håndtag til låger og skabe

Et moderne sort køkkengreb føles som en rigtig relevant beskrivelse. Sorte håndtag er blevet meget moderigtige og populære i de senere år, grunden er nok så simpel som indlysende. De seneste år har vi hentet mere hvidt ind i køkkenet, mere farverige køkkener og badeværelser, men også mere sort, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i greb og beslag i både køkken og badeværelse. Håndtagene er lavet af legeringen zamak og derefter lakeret for at få den sobre, sorte overflade.

c/c-måle (hulafstand)

Udførelse/Farve

Vis filter

Moderne sorte køkkengreb og køkkenarmaturer sætter prikken over i'et

I dag fremstilles der i de fleste tilfælde virkelig moderne køkkener, selvom nogle køkkener i dag trækker mod fortiden, er det det friske, stilrene køkken, der vinder, når det kommer til nyproduktion. At sorte greb er så populære i dag skyldes i høj grad dette, det kan enten være noget der skiller sig ud i dit køkken eller noget simpelt der falder i ét. Brugsområderne for de sorte køkkengreb varierer, og vi føler os sikre på, at vi har noget, der vil passe ind i dit køkken eller badeværelse.

Med nutidens glatte og tidløse køkkener og badeværelser er det nødvendigt med detaljer, der skiller sig ud, greb, knopper og beslag i sort er et af svarene, selvom der er mange flere. De sorte greb passer godt til både hvide køkkener og sorte køkkener, men fungerer også godt sammen med grå køkkener eller rustfrie produkter. Det vigtigste er ikke, at du køber sorte køkkengreb, som alle andre kan lide, men at du køber det, du selv synes er pænt.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk