+46 (31) 381 46 00

Salgsvilkår
Alle priser på www.kungreb.dk er inklusiv 25 % moms. Bortset fra fragten pålægges der ikke ekstra gebyrer på ordrebeløbet. Når bestillingen er gennemført, bliver der fremsendt en e-mail til køberen. Denne e-mail indeholder detaljerede informationer omkring købet. Ordrebekræftelsen/fakturaen gælder som kvittering. 

Ordrebekræftelse
Der fremsendes automatisk en ordrebekræftelse til den e-mail-adresse, der er opgivet under kundeoplysninger. Denne e-mail-adresse vil også blive benyttet, hvis vores kundeservice får brug for at kontakte den enkelte kunde. 

Fragt
Du kan altid se fragtomkostningerne, inden du bekræfter dit køb. Der tillægges en fast fragtpris på 149 kr, uanset hvor mange varer du bestiller. 

Betalingsmåder
Ved kassen vælger du dit foretrukne betalingsalternativ. Der findes 3 forskellige muligheder: 

1.Forudbetaling via Payer
2.Forudbetaling via PayPal – du indbetaler ordresummen til vores PayPal-konto. 

3. Klarna Checkout.

Der bliver ikke pålagt gebyr ved de overnævnte betalingsmåder. 

Leveringstid 
Leveringstiden er normalt 2-4 arbejdsdage. Er den pågældende vare ikke på lager, kan leveringstiden imidlertid blive forlænget. Skulle dette ske, vil du som kunde altid modtage en besked med informationer omkring den nye leveringstid. Du kan i dette tilfælde vælge at afbestille ordren, uden at der bliver pålagt ekstraudgifter. 

Personoplysninger
For at kunne handle med os må du som kunde udfylde de obligatoriske felter i vores kunderegistrering. Det er vigtigt, at vi får din e-mail-adresse, da det letter kommunikationen omkring ordren m.m. Det er dog op til dig selv, om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Vi sælger og videreformidler aldrig oplysninger til en tredje part. 

Udebleven betaling
Vælger du at betale via faktura, er betalingsfristen 14 dage. Overskrides denne frist, vil der blive pålagt en morarente på 11 %, og samtlige fakturaer overlades til Klarna. 

Uafhentede pakker 
I de tilfælde, hvor en kunde ikke får hentet sin pakke på udleveringsstedet, vil der blive pålagt en ekstraudgift på 199 kr per pakke. Dette dækker vores omkostninger til fragt og håndtering af returforsendelsen. 

Salg til mindreårige
Vi sælger ikke varer til personer under 18 år, medmindre købet bliver godkendt af en værge. 

Garanti
Alle varer, der sælges på denne hjemmeside, er omfattet af producentens garanti på et år. Alle varer er desuden omfattet af købeloven, og vi gør alt for at overholde denne lov ved hvert enkelt køb. 

Fortrydelsesret og returret
For privatpersoner er der 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, hvor varen er blevet modtaget. Dette forudsætter dog, at varen ikke er blevet taget i brug, og at varen bliver returneret i den originale emballage. Inden en returnering kan godkendes, må du som kunde først kontakte www.kundgreb.dk for at få et returnummer. Ved returneringer er det vigtigt, at du vedlægger en kopi af faktura/følgeseddel. Er varen beskadiget ved modtagelsen, læs da afsnittet om reklamationer. 

Fragtafgift og returporto betales altid af kunden.
Som kunde er du ansvarlig for at pakke returvarer, så de ikke lider overlast under forsendelsen. Varer, som er blevet beskadiget under forsendelsen, skal altid betales af kunden. Efter vi modtager returvaren, tilbagebetaler vi pengene til din bankkonto eller betalingstjeneste inden for 10 dage. 
OBS! Returvarer må ikke sendes per efterkrav (og lignende ordninger). 

Reklamationer
Er der en fejl på din vare, eller er varen defekt, bør du kontakte os hurtigst muligt. Ved returnering af en defekt vare, er det altid os, der betaler fragten. Det er dog vigtigt, at du kontakter os, inden du returnerer varen. Returvarer må ikke sendes per efterkrav (og lignende ordninger). I første omgang erstattes den defekte vare med en ny, fejlfri vare. Vær opmærksom på, at synlige transportskader skal indberettes til vores kundeservice senest 4 dage efter, at du har modtaget varen. 

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl i markedsføringen og for udsolgte varer. Vi er ikke forpligtede til at levere varer, der har været prissat forkert. Vi garanterer ej heller, at varer kan leveres inden for den angivne leveringstid, da der altid kan indtræffe uforudsete hindringer. Vi tilbyder ikke nogen former for kompensation for de gener m.v., som en forsinkelse eventuelt kan medføre kunden. 

Uenighed
Uenigheder, der tager udgangspunkt i tolkningen eller anvendelsen af de ovennævnte købsvilkår, skal i første omgang løses gennem en dialog mellem kunden og Barahandtag AB. Kan disse parter ikke blive enige, skal tvisten afgøres i en domstol efter de gældende retsprincipper. 

Force Majeure
Hændelser såsom krig, naturkatastrofer, strejker på arbejdsmarkedet, diverse beslutninger fra myndighederne, udeblevne leverancer fra underleverandører, forhold, der skaber prisstigninger, og lignende episoder kan med rette siges at være uforudsigelige hændelser, og disse ligger dermed uden for vores kontrol. Disse typer hændelser henføres som værende force majeure, hvilket betyder, at vi under sådanne omstændigheder bliver fritaget for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med den aftale, der er indgået. 

Sikker Betaling

Payer Financial Services AB (Payer) er en registreret betalingsformidler under tilsyn af Sveriges Finansinspektionen. Det er godkendt til PCI overholdelse i henhold til PCI DSS Level 1 og er godkendt af VISA og MasterCard. Payer Checkout er en komplet, sikker og god betalingsløsning! Læs mere om Payer Checkout hos payer.se


Kortbetalinger

Vores korttransaktioner forvaltes af vores betalingspartner Payer Financial Services AB (Payer) for at sikre hurtig og sikker betaling. Betaleren overholder PCI DSS Level 1 og er godkendt af VISA og MasterCard som leverandør af online korttransaktioner. For øget sikkerhed bruger vi 3-D Secure, som er en global sikkerhedsstandard for online-kortbetalinger udviklet af VISA og MasterCard. Oplysningerne krypteres ved hjælp af SSL-Secure Socket Layer 128-bit kryptering og laves i Betalers betalingsvindue, hvor der ikke er nogen information, der er synlig for webshoppen. Der er ingen gebyr for kortbetalinger.

Restitutioner

Hvis du har betalt din ordre, men beklager dit køb, modtager du refusionen til det samme kort eller den konto, du brugte. Når vi har godkendt et afkast, refunderes beløbet automatisk.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk