+46 (31) 381 46 00

Skålegreb

Det klassiske skålegreb har til mange tider været en populær størrelse i det danske køkken. Og nu har det et comeback, der er utroligt, skålegreb til både køkkener og badeværelser er i dag en af de bedst sælgende både hos os og hos køkkenfabrikanterne.

Grebet gør skålhåndtaget populært i nutidens køkkener

En af grundene til at skålgreb er så succesfulde både i dag og historisk er, at de giver et rigtig godt greb, det er simpelthen nemmere at åbne skåle og skuffer i køkken og badeværelse, hvis du har et håndtag, der er skålet efter formen. At du får et lidt anderledes udtryk i køkkenet, og at skålede køkkengreb bliver en vigtig del af indretningen, er en bonus.

I både 40'erne og 50'erne var de skålformede håndtag de mest populære, og metaller som tin og oxideret stål var meget populære. Og det får nu et comeback, der er helt utroligt, skålgreb til både køkkener og badeværelser er i dag noget af det, der sælger mest, både hos os og hos køkkenproducenterne.

Skålehåndtag i køkken og badeværelse

Alle skålede greb bruges, både i dag og tidligere, på både badeværelser og toiletter. Dels er det en fin dekoration til møblerne, som de er monteret på, men også meget praktisk set i forhold til brugen, da det er et simpelt greb, der bruges.

Ud over de mere antikke modeller, der er tin- og oxidfarvede, er skålgreb i messing og kobber igen i dag ekstremt populære. Bare cupped messing greb er i dag en rigtig storsælger hos os og kobber er som sagt også meget populært.

Velkommen ind!

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk