+46 (31) 381 46 00

Bagemåtte / Ovndug

kr.299
På lager
2-3 dagars levering.
.
2-3 dagars levering.
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!

Lékué silikone måtte kan bruges i stedet for traditionelle bagborde. Du har en NonStick overflade på overdelen som gør at dejen let slipper fra bunden, samtidig med at du har en silikone underside som gør at bagepladen ikke bevæger sig men bliver stående.

Perfekt til dem, der bager glutenfrit, fordi disse bagværk har en tendens til at blive meget klistrede, fordi du bruger mindre/en anden type mel.

Ved at bruge dette i stedet for et almindeligt bagebord, kan du bage på hvilken som helst bænk eller bord du ønsker, du har altid en bund der ligger stille og ikke smitter.

Denne bagemåtte lavet af glasfibre (silikone + glasfibre) er også perfekt til brug i ovnen, når du vil beskytte pladen og få en optimal fordeling af varme og jævn og kortere tilberedning. Kan også opbevares i fryseren, da den tåler temperaturer mellem -60 og +220 grader.

Rygpuden er lavet af et materiale, der ikke indeholder PFOA eller BPA og er naturligvis godkendt iht. direkte i EU vedrørende materialer, der kan være i kontakt med fødevarer. Måtten er desuden nem at skære til i den størrelse du ønsker og meget nem at rengøre, tørre af med en fugtig klud eller opvaskebørste og bruge igen og igen.

Mål: 40x60 cmMer information

Senest besøgte produkter
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk