+46 (31) 381 46 00

Krydderihylde - Wave

kr.299
Udførelse:
På lager
2-3 dagars levering.
.
2-3 dagars levering.
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig!

Feature

Rigtig smart krydderihylde til skabe, der med fordel placeres på inder- eller ydersiden af ​​et over- eller underskab nær brændeovnen for nem adgang til krydderierne. Denne krydderihylde gør, at krydderierne kan holdes mørke, hvilket er en vigtig faktor for, at de holder smagen længere. Krydderihylden fås i to størrelser, så den passer til alle skabe.

Hylden giver plads til 16 krydderiglas.

Denne hylde har en vægt på cirka 0,9 kilo og en bæreevne på op til 5 kilo, hvilket betyder, at den med garanti holder dine krydderier. Det er selvfølgelig lige så godt at placere den på en væg eller lignende, det er kun din fantasi der kan sætte begrænsninger i brugsområdet for denne smarte krydderihylde.

Materiale

Fremstillet af metal.

Producent: PellyMer information

Krydderihylden monteres nemt med skruer på det valgte sted. Det kan være på inder- eller ydersiden af ​​en køkkenlåge eller et hvilket som helst andet sted, hvor du synes, krydderierne skal være. Du skal dog huske på, at de fleste krydderier bedst opbevares på en krydderihylde, der opbevares mørkt og køligt og ikke bør udsættes for direkte sollys.

Senest besøgte produkter
Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk