+46 (31) 381 46 00

Källsorteringskärl och sopsorteringskärl - Behållare och kärl för köket

Affaldssorteringscontainere og affaldssorteringscontainere - Containere og containere til køkkenet

Hos os finder du et stort udvalg af skraldespande til affaldssortering og kildesortering, der passer lige godt i dit eget køkken, til skolen, restauranten eller hos den virksomhed, du arbejder for. Vi har bundmonterede løsninger sammen med skraldespande, som du kan montere på siden, men også løsninger til dig, der har brug for mere plads ved at have affaldssortering i en hel kasse.

 

 

Affaldssorteringscontainere og affaldssorteringscontainere - Containere og containere til køkkenet

Hele Sverige sorterer affald! Det lyder som en parodi på et velkendt tv-program, men det er sandt, hvis din kommune ikke er begyndt at sortere affald, vil det snart ske. Og heldigvis har vores miljø brug for al den hjælp det kan få og med vores smarte løsninger til containere og containere til affaldssortering og kildesortering under vasken bliver livet lettere for dig. Du udnytter pladsen under vasken mere effektivt med vores affaldssorteringsspande og kildesorteringsspande og der er forskellige løsninger alt efter hvordan dit køkken ser ud og hvordan du vil klare din affaldssortering derhjemme.

For at skåne miljøet og de naturressourcer vi har, siger det sig selv for langt de fleste i dag at kildesortere, de skiller en række forskellige typer affald, som varierer fra kommune til kommune. Hos os finder du beholdere til den affaldssortering du har hos dig og smarte løsninger til effektivt og nemt at håndtere affaldssortering i køkkenet.

Oftest har man kun brug for en løsning til eksempelvis affaldssorteringsbeholdere under vasken, men selvom de fleste kun har en affaldssorteringsløsning til køkkenet, kan der være behov for også at have beholdere på badeværelset til kildesortering. . Alt er op til familien og det pågældende hjem, det eneste der er sikkert er, at de fleste i dag har brug for genbrugsspande til køkkenskabe og under vasken.

Produkter
Kundeområde
SvenskaDansk